Tapijten

Bij Classic-Carpets kunt u terecht voor hoogwaardige autotapijten voor diverse automerken en tal van modellen. Zo leveren wij o.a. tapijtensets, kofferbakmatten en vloermatten voor BMW, Jaguar, Mercedes-BenzOpel en Volkswagen. Daarnaast leveren wij ook tapijten op bestelling. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen voor een offerte op maat.

 

 

Ons tapijt is een hoogwaardig autotapijt met granulaat rug (zie foto links), daardoor dempend en waterafstotend en kwalitatief een top product!

  • Kleur is diep zwart.
  • De afwerking is naar keuze afgebiesd.
  • Leverbaar in velour of boucle.

Daar we dit tapijt bij onze groothandel tegen sterk concurrerende prijs kunnen inkopen en het zelf verder verwerken kunnen we sterk concurreren met andere aanbieders.

Vanuit de fabriek zijn de meeste tapijten gestanst d.w.z., er wordt door middel van warmte en een pers een vorm in gemaakt voor de betreffende auto. Dit is niet na te maken. Daarom bestaan onze tapijten uit meerdere delen die zich overlappen en zijn afgebiesd waardoor het resultaat er mag zijn!!!

Kunstlederen of stoffen bies

Het is ook mogelijk om uw tapijt te laten afbiesen met kunstleder. Deze hebben wij in zwart / beige / donkerbruin / blauw.

De stoffen bies is verkrijgbaar in zwart / zwart-zilver / beige.

Tapijt kleuren

Ons tapijt is in verschillende kleuren beschikbaar. Standaard hebben wij diepzwart en twee verschillende soorten grijs in ons assortiment alsmede verschillende andere kleuren in het materiaal boucle. Velours hebben wij standaard in zwart en twee kleuren grijs.  Tevens kunnen wij op aanvraag ook andere kleuren leveren.

Naast de zwart en grijstinten hebben wij standaard ook beige en marineblauw in ons assortiment. Neem contact op voor de beschikbaarheid van de kleuren in uw gewenste materiaalkeuze.